Logo Verbij contact2 Onder de foto kan eventueel een bijschrift of toevoeging komen.

Dakopbouw

Net als een dakkapel kan ook een complete dakopbouw casco geleverd worden, in één keer geplaatst met behulp van een hijskraan. Het grote voordeel van een casco product is dat het dak bij plaatsing binnen een dag weer waterdicht is. Zo blijft de overlast tot een minimum beperkt. Bouwbedrijf Verbij doet de afwerking aan de buitenzijde bij voorkeur ter plaatse, om beschadigingen tijdens de hijswerkzaamheden te voorkomen.

De werkzaamheden zijn in de regel binnen twee weken volledig afgerond. Een dakopbouw levert een zee aan extra leefruimte, eigenlijk een complete extra leefverdieping die uiteraard ook leidt tot een forse waardevermeerdering van uw woning. Als Bouwbedrijf Verbij uw dakopbouw aanbrengt zijn het realiseren van het trapgat en het plaatsen van de trap uiteraard bij de prijs inbegrepen.

N.B. Als uw buren ook belangstelling hebben voor een dakopbouw, is het verstandig dit met elkaar af te stemmen en gelijktijdig te plaatsen. Dit kan u een voordeel opleveren tot wel € 2.500 per opbouw!


Vergunning of niet?
Op www.omgevingsloket.nl kunt u eventueel zien in welke gevallen u een vergunning nodig heeft.


Rendered in 0.1236 seconds.